Behandelingen

Voetbehandelingen
i77571344._szw1280h1280_Ik vertel u in het kort en in willekeurige volgorde iets meer over de voetbehandelingen, waarin ik me heb gespecialiseerd en waarvoor u bij mij terecht kunt.

Vooraf gaande aan elke behandeling is het voor u prettiger als u ongeveer 15 minuten in een warm voetenbadje gaat zitten. Het eelt wordt zachter en is gemakkelijker te verwijderen .

  • Basisbehandeling  29,50 op afspraak

Een basisbehandeling duurt 55 minuten en bestaat uit:
Knippen van de nagels, fraisen van de nagels, nagelomgeving reinigen, evt. eelt verwijderen, evt. ingroeiende nagel behandelen en druk-vrij leggen, event. likdoorn verwijderen, huid glad fraisen, voeten licht masseren .

 Desgewenst kan ik uw  teennagels lakken in de door u gewenste kleur
(zorgt u zelf voor nagellak, dan kunt u het later zelf bijwerken.   2.50 euro extra per behandeling)

  • Basisbehandeling en voet/beenmassage 35,00 euro.

U kunt uw basisbehandeling uitbreiden met een heerlijke voet en onderbeen-massage.
Deze duurt 20 minuten, een echte aanbeveler.

  •  Een gezellige vriendinnen ochtend /middag/avond 

Dit is een heerlijke ontspannende / relax behandeling.
Ik doe dan een nagel/ knip behandeling ( indien nodig ) , voeten scrub, extra lange massage en kleur de nagels in gewenste kleur. Nagel lak krijgt u na afloop cadeau erbij.
Dit is geen medische pedicure behandeling maar een relax en ontspanning behandeling en duurt 45 minuten
de kosten zijn 30,00 euro ( alleen bij 2 of meerdere personen te boeken voor dit bedrag )

Wilt u dit alleen boeken, dan kan dit ook de kosten zijn dan 35,00( 55 minuten )

  • Cadeaubon:

Valentijns actie/ Moederdag / verjaardag / of zomaar.
Of u de verwenbehandeling nu wel of niet aan den lijve hebt ondervonden: het is een heel attent idee als u een ander een voetencadeaubon schenkt. Aan een dierbare, een vriend, of een kennis. Als attentie voor uw personeel dat de hele dag op de benen staat. U kunt in mijn praktijk cadeaubonnen van uiteenlopende waardes verkrijgen.Ook in combinatie met voetverzorgingsprodukten leuk verpakt in papier , tasje of folie. Vraag eens naar de mogelijkheden  .

  • Verkoop van pedicure/ voet producten 

Kijk op mijn prijslijst voor actuele producten

Ook een diploma heeft ‘onderhoud’ nodig

Ik ben  een professioneel pedicure met aantekeningen voor bepaalde specialisaties en een diploma voor het geven van de juiste voetbehandeling  Omdat de ontwikkelingen in de voetverzorging altijd gaande blijven, volg ik regelmatig lezingen, workshops waar de nieuwste ontwikkelingen worden onderricht en bijgebracht. Omdat ik erg betrokken ben bij mijn vak, en ik het vak pedicure uitvoer met groot genoegen. Ik help u graag  in ieder geval!